Oferă și tu o pizza-floare

pizza
Felicia 4 ani, Andrei 7 ani, Larisa 8 ani, Bogdan 12 ani și Alexandra 14 ani sunt copiii familiei Bujor. I-am vizitat ieri cu pizza-flori și le-am creat câteva clipe de bucurie.
Mama lor, Gabriela, este pensionară pe caz de boală și are o pensie de doar 400 de lei. Trăiesc într-un apartament în zona Mall Vitan pus temporar la dispoziție de către primărie. Chiria lunară este de 160 de lei. Dacă sunt printre voi persoane dornice să-i ajute, măcar din când în când, pot lua legătura direct cu dna Bujor: 0762.179.504. Ajutorul poate lua diverse forme de la susținerea parțială a plății chiriei, până la alimente, haine, cărți și rechizite pentru copii. Fiecare cu ce poate.
Acțiunea noastră de ieri face parte din cadrul programului pe care-l desfășurăm împreună cu clienții noștri, de a oferi produse PizzaFlower copiilor defavorizați din comunitate. Sunt copii lângă noi care-și doresc să trăiască clipe de sărbătoare ca și noi. Dacă știi și tu astfel de cazuri ne-am bucura să ni le spui. Ne gândim la familii cu mulți copii și venituri reduse, la copii orfani sau la familii cu un singur părinte și doi, trei copii, la clase de copii defavorizați din diverse instituții sau alte cazuri sociale.Poți veni cu noi când îi vizităm cu pizza-flori. Împărtășim împreună o clipă de bucurie.
Contribuie și tu!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *