Creăm împreună momente de bucurie copiilor din comunitate

pizza sector 3

De 1 Iunie am făcut o bucurie culinară copiilor de la grădinița socială “Licurici” din Sectorul 3. I-am vizitat cu pizza-flori pe Andreea, Raira, Cristiana, Natalia, Teo, Alexandru, Darius mic, Darius mare, Marius, Ricardo, Mihăiță. 11 copiii foarte drăguți cu vârste de 3, 4 și 5 ani.

Misiunea Centrului de zi “Licurici” este de a preveni abandonul și separarea de familie a copiilor preșcolari din sectorul 3. Sunt prestate activităti de îngrijire, educație, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viată independentă și orientare scolară pentru copii. În plus personalul centrului are în vederea și activităti de sprijin, consiliere și educare pentru părinti și alte persoane care au în îngrijire acești copii. Rolul Centrului de zi “Licurici” este de a asigură menținerea, refacerea și dezvoltarea capacitătilor copilului și ale părintilor săi în vederea depăsirii situațiilor care ar putea determina separarea copilului de familia sa.

Acțiunea noastră de ieri face parte din programul pe care-l desfășurăm împreună cu clienții noștri din Sectorul 3. Creăm împreună momente de bucurie copiilor din comunitate, aflați în diverse situații sociale speciale.

Mulțumim încă o data clienților noștri care comandă pizza de la PizzaFlower și ne facilitează desfășurarea acestor acțiuni. Ne-am bucura să ne aduceți la cunoștință diverse astfel de cazuri de copii și să-i vizităm împreună cu pizza-flori, în viitor!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *